Middel 15CRAFT logo website

Lichtkoepels

CRAFT brengt natuurlijk daglicht binnen in jouw huis, kantoor of firma door onze officiële samenwerking met het gerenommeerde merk Skylux! 

Platdakvensters

Skylux

Op zoek naar een combinatie van maximale lichtinvalthermische en geluidsisolatie, en een strak design? Dan zijn onze platdakvensters precies wat je zoekt. Ze bieden niet alleen een prachtig uitzicht, maar scoren ook uitstekend op andere vlakken.

CRAFT SKYLUX
DESIGN
Design

Strak Design.

Het iWindow platdakraam heeft een strak en eigentijds design. Hij krijgt zijn strakke uitstraling dankzij het compacte en esthetische PVC-frame. Een echte meerwaarde voor iedere moderne woning.

Isolatie

Hoge Isolatiewaarde.

Het belangrijkste kenmerk van ons platdakraam is – naast het esthetische aspect – de uitstekende isolatiewaarde (Ug 1,0 W/m²k voor H++ glas) en geluidsisolatie van 39 dB.

Isolatie
DESIGN
Natuurlijk licht

Tot 40% meer daglicht.

Onze platdakramen worden altijd gecombineerd met een verticale opstand, waardoor een dakraam een ​​lichtdoorlatend oppervlak garandeert. Als je hetzelfde raam van een concurrerend merk zou plaatsen, zou je door de gespreide opstand en de kleinere daglichtmaat een kleiner lichttransmissieoppervlak hebben.

Digitale

Skylux Brochure

Er zijn talloze mogelijkheden met onze Skylux-oplossingen. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of een renovatie waarbij de bestaande lichtkoepel behouden blijft, CRAFT staat klaar om je te assisteren bij het maken van de juiste keuze. Wil je graag zelf even bladeren door onze brochure? Aarzel niet om digitaal en kosteloos een Skylux brochure aan te vragen.

CRAFT SKYLUX