Middel 15CRAFT logo website

Kunststofbewerking

Wij craften unieke kunststofoplossingen

Kunststof toepassingen

Altijd uniek, altijd anders.

Plooien
Lijmen
Laseren
Polijsten
Boren
Zagen
In de kijker

Plexi projecten in de kijker

onze specialiteit

Naadloze verlijming.

Ons kunststofatelier blinkt uit in de naadloze verlijming van plexiglas, een ware specialiteit. Wanneer het aankomt op het tentoonstellen van kunstwerken of kostbare items, is het van essentieel belang dat de plexiglas oplossingen naadloos zijn, vanuit welke hoek je ook kijkt. Bij CRAFT hebben we een unieke techniek ontwikkeld voor het naadloos verlijmen van hoeken. Hierdoor kun je jouw meesterwerk bewonderen vanuit elke denkbare invalshoek.

kunst

Bescherm jouw kunstwerken.

Eén van onze specialiteiten ligt in het craften van kunstwerkbescherming. Het visuele aspect van jouw kunstwerk maakt of breekt jouw kunsttentoonstelling!

Bescherming van jouw kunstwerk
Prachtig zicht vanuit elke hoek
Natuurlijke lichtinval
Laser & graveren

Wij Craften jouw laser oplossing.

Met behulp van onze state-of-the-art lasermachines zijn we in staat om kunststof platen met precisie uit te snijden en te graveren. Het voordeel van laserbewerking is dat de randen direct een glanzende afwerking krijgen.

Laser
custom
Unieke stukken

Wij Craften alles.

Bij CRAFT kennen wij geen grenzen voor onze kunststofoplossingen. We geloven sterk in ons vakmanschap om alles te craften uit kunststof. Onze expertise stelt ons in staat om op maat gemaakte en unieke plexiglas oplossingen te creëren voor diverse sectoren, waaronder industrie, retail, voeding, interieur toepassingen en meer. Ons team combineert doordacht denken met vakkundige uitvoering.